Whale-waarschuwing: XRP-accumulatie duidt op stijgende prijsverwachtingen

2022-11-19

Het aantal grote XRP-adressen neemt toe, volgens gegevens van Santiment. Er zijn nu 1.617 adressen binnen de categorie van 1 tot 10 miljoen XRP, wat goed is voor ongeveer 7,23% van het huidige XRP-aanbod. Dit betekent dat er een nieuw hoogtepunt is bereikt voor het aantal adressen en het percentage van het aanbod dat bezeten wordt door deze zogenaamde XRP “sharks” en “whales”.

De afgelopen week hebben deze whales grote hoeveelheden XRP verplaatst, met een totaal van meer dan 1 miljard XRP. Hoewel de meeste van deze transacties betrekking hadden op exchanges, kan de recente accumulatie over het algemeen worden gezien als een teken van bullish sentiment op de cryptomarkten. Dit komt omdat het suggereert dat deze grote bezitters verwachten dat de prijs op korte termijn zal stijgen.

Er wordt ook verwacht dat Ripple binnenkort een grote aankondiging zal doen. Opmerkingen van Ripple’s CTO David Schwartz in reactie op de aanval van Charles Hoskinson op XRP hebben deze speculaties voortgezet. Schwartz suggereerde dat Hoskinson de zaken binnen een paar dagen misschien anders zou kunnen bekijken, wat heeft geleid tot geruchten over een grote aankondiging van Ripple.

2023 kan ook een bullish jaar worden voor XRP, ongeacht de bearish marktomstandigheden. Dit komt omdat experts, zoals James K. Filan, verwachten dat de rechter in het eerste kwartaal van 2023 een uitspraak zal doen in de zaak van de SEC tegen Ripple. Als de uitspraak gunstig is voor Ripple, kan dit betekenen dat XRP weer toegang krijgt tot de Amerikaanse markten.

Op het moment van schrijven wordt XRP verhandeld tegen een prijs van $0,341, wat een daling van 12,72% is ten opzichte van de afgelopen 7 dagen.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van crypto. Volg ons op:

Telegram

Twitter

Discord