Polygon bereikt 200 miljoen adressen en lanceert verbeterd zkEVM-testnet

2022-12-08

Polygon, ook wel bekend als MATIC, heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt door het aantal adressen op het netwerk te laten groeien tot meer dan 200 miljoen. Bovendien voegt het netwerk gemiddeld 208.737 nieuwe adressen per dag toe, wat aangeeft dat het populair is onder gebruikers. Polygon heeft ook zijn laatste testnet gelanceerd voor de verbeterde versie van zijn zkEVM-oplossing, wat de ondersteuning voor slimme contracten op het onderliggende netwerk zal verbeteren. Op dit moment wordt MATIC verhandeld voor ongeveer $0,75 per stuk en heeft een marktkapitalisatie van $6,55 miljard, wat het tot de top 10 grootste cryptocurrencies maakt volgens CoinMarketCap.

Het Polygon-netwerk blijft groeien, ondanks de uitdagingen die de cryptocurrency-industrie tegenkomt. De toename van het aantal adressen op het netwerk en de lancering van het nieuwe testnet zijn belangrijke prestaties voor het bedrijf en duiden op een gezonde toekomst.

De lancering van het verbeterde zkEVM-testnet is vooral belangrijk omdat het de gebruikers van het Ethereum-netwerk snellere transacties tegen lage kosten zal bieden. Dit zal het gebruik van Polygon voor zakelijke doeleinden en andere toepassingen verder versterken.

Hoewel de huidige prijs van MATIC misschien niet zo hoog is als die van sommige andere cryptocurrencies, is de marktkapitalisatie van het bedrijf nog steeds indrukwekkend en staat het op de 10e plaats van grootste cryptocurrencies volgens CoinMarketCap. Als het netwerk blijft groeien en zijn doelen blijft behalen, kan de waarde van MATIC in de toekomst verder stijgen.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van crypto. Volg ons op:

Telegram

Twitter

Discord