Trust Wallet installeren

2023-02-26

Om een Trust Wallet aan te maken, volg je de volgende stappen:

  1. Download de Trust Wallet-app vanuit de App Store of Google Play Store op je mobiele apparaat.
  2. Open de app en volg de instructies om de app te installeren en te configureren.
  3. Zodra de app is geïnstalleerd, zul je gevraagd worden om een wachtwoord in te stellen voor je portemonnee. Zorg ervoor dat je een sterk wachtwoord kiest dat moeilijk te raden is en dat je het op een veilige manier opslaat.
  4. Zodra je wachtwoord is ingesteld, zul je gevraagd worden om een recovery phrase (herstelzin) te maken. Dit is een reeks van woorden die je kunt gebruiken om toegang te krijgen tot je portemonnee als je het wachtwoord bent vergeten. Zorg ervoor dat je deze woorden op een veilige manier opslaat, zoals door ze op te schrijven en op een veilige plek te bewaren. Het kwijtraken van de recovery phrase kan ertoe leiden dat je geen toegang meer hebt tot je account en dus tot je digitale assets!
  5. Zodra je herstelzin is opgeslagen, zul je gevraagd worden om een aantal beveiligingsvoorkeuren in te stellen, zoals het inschakelen van de “screen lock” en het instellen van een pincode voor je app. Volg de instructies om deze beveiligingsvoorkeuren in te stellen.
  6. Zodra je portemonnee is ingesteld, kun je beginnen met het toevoegen van cryptocurrency-accounts. Dit doe je door op het plusje te tikken in het hoofdscherm van de app en vervolgens te kiezen voor de cryptocurrency die je wilt toevoegen. Volg de instructies om je account toe te voegen en om te beginnen met het verzenden en ontvangen van cryptocurrency.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van crypto. Volg ons op:

Telegram

Twitter

Discord