NFT-projecten DeGods en Y00ts verhuizen van Solana-netwerk naar Ethereum en Polygon

2022-12-20

DeGods en Y00ts, twee van de populairste non-fungible token (NFT)-projecten op het Solana-netwerk, hebben dinsdag aangekondigd dat ze het netwerk gaan verlaten. DeGods zal in het eerste kwartaal van 2023 “overbruggen” naar Ethereum, terwijl Y00ts zich rond dezelfde tijd naar Polygon zal verplaatsen.

“De details van de brug zullen worden vrijgegeven wanneer deze klaar en getest is. Dit is nog nooit op deze schaal gedaan,” tweette beide projecten op dinsdag. “We willen ervoor zorgen dat het luchtdicht is.”

DeGods en Y00ts zijn de twee populairste Solana NFT-collecties op de OpenSea-markt. De vloerprijs voor DeGods was 790 SOL ($8.900), terwijl de vloerprijs voor Y00ts 215 SOL was op dinsdag.

Het is niet duidelijk of Solana momenteel specifieke problemen heeft door FTX. Het is wel waar dat FTX, een bekende crypto-uitwisseling, onlangs besloot om Solana-tokens uit te delen aan haar gebruikers als onderdeel van een promotiecampagne. Dit leidde tot een toename van de vraag naar Solana-tokens en een stijging van de prijs ervan. Sommigen speculeren dat deze toename van de vraag de stabiliteit van het Solana-netwerk heeft beïnvloed, maar er is geen bewijs om dit te ondersteunen.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat DeGods en Y00ts hun beslissing om het Solana-netwerk te verlaten niet hebben toegeschreven aan problemen met het netwerk of FTX. In plaats daarvan hebben ze aangegeven dat ze de overstap maken om “meer flexibiliteit en mogelijkheden” te bieden aan hun gebruikers.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van crypto. Volg ons op:

Telegram

Twitter

Discord